Μια οικογένεια, Τρεις γενιές γεμάτες εμπειρία, γνώση και παράδοση στο νωπό κρέας. Το 1955 ο Κωνσταντίνος Καλαμπάκας δημιουργεί το πρώτο κατάστημα εμπορίας νωπού κρέατος και δραστηριοποιήται στον χώρο του εμπορίου στην βόρεια Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη. Μεταφέρει και διδάσκει για 50 χρόνια στα 3 παιδιά του, τις γνώσεις και τις εμπειρίες για την καλύτερη επιλογή και διαχείριση κρεάτων. Απο το 1990 η Οικογένεια Καλαμπάκα μεταφέρει τις γνώσεις της και στον χώρο της εστίασης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τους επιλέγουν, γνωρίζοντας πλέον την Ελληνική διατροφή και την προτίμηση των καταναλωτών στο Ελληνικό νωπό κρέας. Σήμερα “Τα Χασαπάκια” διαθέτουν Ένα ψητοπωλείο και Δύο καταστήματα λιανικού εμπορίου κρεάτων στην Άνω πόλη της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης. Αναζητήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε, τις συνταγές και τα προϊόντα που θα καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, παντρεμένα πάντα με την παράδοση. Η αγάπη μας στην Ελληνική διατροφή και η Δική σας εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας, είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε να αναζητούμε αυτό που όλοι έχουμε Ανάγκη!
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΑ ΧΑΣΑΠΑΚΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
banner up