Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1800
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2420/RENTHOUSE-1560416233.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ RENT HOUSE TINOS ΤΗΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 1, ΤΗΝΟΣ 842 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Ελάτε σε ένα μέρος τόσο ζεστό και φιλόξενο, όπως ο ήλιος το πρωί. Συνδεθείτε με τους συνεργάτες σας στις πολυτελείς εγκαταστάσεις μας. Απολαύστε το δείπνο σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια της γύρω περιοχής. Στο τέλος της ημέρας, χαλαρώστε στην πισίνα (στην πρώτη κατοικία) και ξεχάστε το άγχος του ταξιδιού σε μία από τις άνετες σουίτες μας. Επισκεφθείτε μας ή καλέστε μας στην διεύθυνση: Λεωφόρος Τριποτάμου 1, Τήνος.

Είτε για μία ή για περισσότερες βραδιές, πιστεύουμε ότι μαζί μας θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Προσφέρουμε άνετες επιπλωμένες κατοικίες σε προσιτές τιμές. Φυσικά υπάρχει και η καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας και η καθαριότητα, καθώς και το φιλικό προσωπικό έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επίσης δυνατότητα ξενάγησης στο νησί με μικρή επιβάρυνση και ενοικίαση αυτοκινήτου σε έγκαιρη κράτησή σας.

Τα σπίτια Rent House Tinos 1 & 2 βρίσκονται μέσα στην πόλη της Τήνου. Κοντά τους θα βρείτε αρτοποιείο, και σε απόσταση 200μ. super market. Το λιμάνι, το κέντρο της πόλης και ιερός ναός της Παναγίας βρίσκονται στα 200μ. Η κοντινότερη παραλία, όπου μπορείτε να πάτε και με τα πόδια, βρίσκεται σε απόσταση 700μ.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 1, ΤΗΝΟΣ 842 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ