Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1852
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2368/FOROS-1559549185.jpg

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΣ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΘΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ Recommended Αξιώσεις

ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΘΕΙΑ, Περίθεια 491 00, ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Στην μαγευτική και γραφική Παλιά Περίθεια στην Κέρκυρα έχουμε δημιουργήσει με πολύ αγάπη και μεράκι την παραδοσιακή ταβέρνα μας “ΦΟΡΟΣ” όπου κάθε επισκέπτης της μπορεί να γευτεί μοναδικές Κερκυραϊκές και Ελληνικές σπεσιαλιτέ αγναντεύονταν το πράσινο της φύσης και απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι.
 
Παραδοσιακά διακοσμημένη, με τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και με τη σκιά της κληματαριάς στα τραπεζάκια της αυλής, η ταβέρνα μας αποτελεί σημείο αναφορά για όλη την περιοχή προσελκύοντας ντόπιους και τουρίστες από την Κέρκυρα αλλά και από όλο τον Κόσμο.
Με σεβασμό στην παράδοση
σας προσφέρουμε αυθεντικές τοπικές γεύσεις, ελληνικές σπεσιαλιτέ, ψητά αλλά και δημιουργικά πιάτα εμπνευσμένα από τη γαστρονομική παράδοση της Κέρκυρας. Η προτίμηση μας στις ντόπιες αγνές πρώτες ύλες, η μεγάλη ποικιλία και οι συνδυασμοί μοναδικών γεύσεων του μενού αναδεικνύουν στο μέγιστο την Ελληνική κουζίνα αφήνοντας τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους και κάνοντας την παραμονή τους αξέχαστη.
 
Οι άνθρωποι της ταβέρνας μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν ζεστή φιλοξενία, άψογη εξυπηρέτηση και σας προσκαλούν ώστε να απολαύσετε ένα μοναδικό παραδοσιακό γεύμα με την οικογένεια, την παρέα, το ταίρι σας ή ακόμα και μόνοι σας. 
 
Η ταβέρνα μας είναι κοντά σας και λειτουργεί όλο το χρόνο. Τους χειμερινούς μήνες λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες είναι κοντά σας από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στην αυλή απολαμβάνοντας την μυρωδιά της φύσης και την εικόνα του τοπίου θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει. 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα