Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
3095
  • Διασκέδαση
  • Ο ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/111111111 001-1425661405.jpg

Ο ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Recommended Αξιώσεις

Δεμιρδεσίου 89, ΠΕΡΙΣΣΟΣ 142 33, ΑΤΤΙΚΗ, Greece

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ο ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ

 

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

 

Ο Καραβίδας ήταν και παραμένει μια από τις καλύτερες και ποιοτικότερες, όσον αφορά τη γεύση, ψαροταβέρνες της Αθήνας. Τώρα πια, διαθέτει και έναν από τους πιο κομψούς στην απλότητά του χώρους. Η ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, μετά από δώδεκα χρόνια αναγνωρισμένης και από τους απαιτητικότερους ψαροφαγάδες προσφοράς στη γευστική σας απόλαυση, έδωσε τη χάρη και την αισθαντικότητα, την άνεση και τη ζεστασιά, το χρώμα και την ζωντάνια που χρειαζόταν για να τον πεις πια ένα ολοκληρωμένο μαγαζί. Και πλέον δεν είναι σπάνιο, τις δύσκολες μέρες της εβδομάδας να μην βρίσκεις τραπέζι! Γι’ αυτό, προτιμήστε τις καθημερινές.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Καραβίδα βέβαια είναι η λεπτότητα! Η λεπτότητα των γεύσεων, η λεπτότητα στο ψήσιμο των ψαριών που έρχονται λαχταριστά στο τραπέζι σας με όλα τα ζουμιά τους, η λεπτότητα στο τηγάνισμα, η λεπτότητα και η ευγένεια στο σερβίρισμα, πλέον και η λεπτότητα στις... τιμές.

Το βαρύ πυροβολικό του Καραβίδα είναι το φρέσκο ψάρι για όλα τα γούστα, για όλα τα πορτοφόλια. Σαρδέλα ψητή (παντρεμένη ή ανύπαντρη), μαρίδα, γάβρος, αθερίνα, μέχρι μπαρμπούνια, κουτσομούρες, μπακαλιάροι αλλά και τα εκλεκτά θηρία του, τις συναγρίδες, τις στείρες, τις σφυρίδες, τα μυλοκόπια, τους σαργούς, τα σκαθάρια, τα μελανούρια, τους ροφούς κ.ά.

Η δε ψαρόσουπα, με γενναία δόση σφυρίδας ανακατεμένη με τρυφερά ζαρζαβατικά, είναι απλά γευστική πανδαισία, φάρμακο θεραπευτικό, ιδίως τους χειμωνιάτικους μήνες… Ζητήστε τη με φρέσκο πιπέρι μύλο.

Ένας Καραβίδας δεν θα μπορούσε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα θαλασσινά. Εκτός από τις εξαιρετικά πλούσιες και οικονομικές ποικιλίες του, που χαίρεσαι όχι μόνο να τις τρως αλλά και να τις βλέπεις, στον Καραβίδα θα βρείτε την καλύτερη καραβίδα του Βόρειου Ευβοϊκού (είπαμε: όνομα και πράγμα…), την πιο φρέσκια γαρίδα του Αμβρακικού (η οικογένεια Καραβίδα κατάγεται από την Πρέβεζα), το πιο μαστιχωτό φρέσκο, λιαστό, ψητό (όχι προβρασμένο) χταπόδι που έχετε δοκιμάσει, μαλακά και νόστιμα καλαμαράκια, λαχταριστή καραβιδόψιχα, πολύχρωμο και γευστικό ριζότο και σουπιά ψητή ή κρασάτη με όλη την αυθεντική γεύση της. Επειδή όμως ο σεφ Βασίλης Ανδριόπουλος έχει μια αδυναμία στις σάλτσες, μην αμελήσετε να δοκιμάσετε τις εκπληκτικές μακαρονάδες με θαλασσινά και την ανυπέρβλητη γαρίδα σαγανάκι. Ααα! Μην ξεχάσετε τα αχνιστά μύδια με τη λεπτή λεμονάτη σάλτσα τους. Συνοδέψτε τα με κάποια από τις εξαιρετικές σαλάτες του. Προτείνουμε την ανάμικτη λαχανικών (με τη γλυκόξινη σως) και όλα μα όλα τα βραστά του (σταμναγκάθι, ραδίκι, κολοκύθι, μπρόκολο, κουνουπίδι, φρέσκο παντζάρι κ.ά.)

Αν πάλι κάποιος από την παρέα δεν είναι φίλος… της θάλασσας, δεν θα φύγει παραπονεμένος. Στον Καραβίδα θα δοκιμάσετε εξαιρετικής ποιότητας παϊδάκια γάλακτος, χοιρινές και μοσχαρίσιες μπριζόλες, ψαρονέφρι, κοτόπουλο φιλέτο και νοστιμότατο σπιτικό μπιφτέκι. Σας προτείνουμε, ωστόσο, τη θαυμάσια ποικιλία των κρεατικών που και οικονομική είναι και χορταστική.

Το γεύμα στον Καραβίδα ολοκληρώνεται απαραίτητα δοκιμάζοντας κάποιο από τα μοναδικά γλυκά του, που τον προσφέρει απλόχερα το κατάστημα. Εκτός από το κλασικό πια ραβανί παγωτό, που το έχει δοκιμάσει, δώδεκα χρόνια τώρα, όλη η Αθήνα, σας προτείνουμε να απολαύσετε τον νεοεισερχόμενο στον κατάλογο κορμό σοκολάτας (ζητήστε και παγωτό σοκολάτας από πάνω!) που γίνεται ανάρπαστος, αλλά και το εξαίσιο κανταΐφι. Οι πιο παραδοσιακοί θα βρείτε γλυκά κουταλιού, καρυδόπιτα και γιαουρτάκι με μέλι.

Όποιος έχει επισκεφτεί τον Καραβίδα, είναι αδύνατον να μην ξανάρθει… Εθιστικός και ελκυστικός, σε πολύ όμορφο και ήσυχο μέρος κοντά στο Άλσος Βεΐκου, με άνετο parking, απαλή μουσική, ανοιχτούς, μετρημένους, διακριτικούς και χαμογελαστούς σερβιτόρους (οι τρείς από αυτούς είναι οι γιοι του ιδιοκτήτη), αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για απόψε το βράδυ!

Ανοιχτά κάθε βράδυ εκτός Κυριακής.

Σάββατο όλη μέρα ανοιχτά.

Κυριακή μόνο μεσημέρι.

 

 ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
Δεμιρδεσίου 89, ΠΕΡΙΣΣΟΣ 142 33, ΑΤΤΙΚΗ, Greece