Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1478
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/DANDOULAKIS-1614352904.png

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Recommended Αξιώσεις

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3, ΡΕΘΥΜΝΟ 741 00, ΡΕΘΥΜΝΟ

Στοιχεία επιχείρησης

Το ταξιδιωτικό γραφείο Δανδουλάκης Μιχάλης στο Ρέθυμνο προσφέρει μια ευρεία γκάμα τουριστικών υπηρεσιών στους πελάτες του. Επισκεφθείτε μας και θα φροντίσουμε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που επιθυμείτε, φροντίζοντας για την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να ταξιδέψετε με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες και κάνουμε κρατήσεις στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είτε θέλετε απλώς να εκδώσετε ένα ακτοπλοϊκό ή αεροπορικό εισιτήριο είτε θέλετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, η πιο αξιόπιστη λύση στο Ρέθυμνο είναι το ταξιδιωτικό γραφείο Δανδουλάκης Μιχάλης. Εμπιστευθείτε μας για ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, πακέτα διαμονής, οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ατομικά ταξίδια και κρατήσεις ξενοδοχείων, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες και εξωτικά ταξίδια.
Για τα καλύτερα και πιο οργανωμένα και ασφαλή ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού, ελάτε στο ταξιδιωτικό γραφείο Δανδουλάκης Μιχάλης και σχεδιάστε μαζί μας τις αποδράσεις σας από την καθημερινότητα!

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (+)

Κοινωνικά δίκτυα