Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
1725
  • Αγορά
  • Επιχειρήσεις
  • ΤΑΤΟΥΑΖ PIERCING ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ SAKE TATTOO STUDIO ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2712/SAKE-1574418766.png

ΤΑΤΟΥΑΖ PIERCING ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ SAKE TATTOO STUDIO ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 9, ΧΑΛΑΝΔΡΙ 152 33, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργικής του πορείας το SakeTattooCrew Studio διατηρεί έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα και αποσκοπεί διαρκώς να διευρύνει τους καλλιτεχνικούς του ορίζοντες. Στη αναζήτηση αυτή δεν είμαστε μόνοι μας. Αντιθέτως, επιτυγχάνουμε τους στόχους μας ενσωματώνοντας συνεχώς νέα μέλη στην ομάδα μας και δουλεύοντας μαζί με αξιόλογους συνεργάτες.

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με μας είτε ως tattoo artist είτε ως piercing artist είτε ως μέλος του προσωπικού στην υποδοχή και την εξυπηρέτηση είτε τέλος ως καλλιτέχνης με την ευρεία έννοια που θα εκπροσωπεί το STC σε διάφορα events/festivals, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμουλα, που αφορά στην αίτησή σας.

Επίσης πέρα από το αμιγώς καλλιτεχνικό κομμάτι, αν έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες για μια ενδεχόμενη συνεργασία σε τομείς όπως για παράδειγμα η διακόσμηση, η διαφήμιση και το social marketing, η διενέργεια διαγωνισμών και events, το internet και τα social media γενικά, ο αθλητισμός, ο χώρος της φωτογραφίας, τα προϊόντα που σχετίζονται με το tattoo art και lifestyle κλπ., θα θέλαμε πολύ να τις μοιραστείτε μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν