Back to Top
elzh-CNnlenderorutr
Ανακαλύψτε τον επόμενο προορισμό σας με το Smart travel.
 
 
5138
https://smarttravel.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/index-1398612227.jpg

Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ, ΑΡΑΧΩΒΑ 320 04, ΕΥΒΟΙΑ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Η ιστορία μας αρχίζει το 1981, όταν ο Παναγιώτης και η Στέλλα στο ξεκίνημα της κοινής τους πορείας, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο «Στέκι» γεύσεων, για τους  λιγοστούς  τότε,  θαμώνες του βουνού και της Αράχωβας.

Λίγα χρόνια μετά το «Στέκι» της οικογένειας Καπλάνη μετακομίζει στα Πλατάνια. Σε νέα γειτονιά και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αράχωβας, στην όμορφη πλατεία, με τον επιβλητικό Πλάτανο και την υπέροχη θέα στις πλαγιές του Παρνασσού, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας με αγάπη και αφοσίωση να δημιουργεί απολαυστικά, παραδοσιακά πιάτα, βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή, πάντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε συνεπείς, με γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη γεύση, την εξυπηρέτηση και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τη φιλοσοφία της εποχής, έχουμε εμπλουτίσει το μενού μας με χορτοφαγικά (vegetarian) και vegan πιάτα, ώστε να μπορούν όλοι να τα απολαύσουν.   

Περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε με χαρά στο χώρο μας για να γευτείτε τις νόστιμες συνταγές μας!

Τηλέφωνο 2:
-

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα