Στο όμορφο χωριό του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική, μπορείτε να βρείτε διαμερίσματα Angelika (ΜΗ.ΤΕ. 0938Κ111Κ0533300).Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1990, που έχει ως αποτέλεσμα την εμπειρία στον τουρισμό και τη διαμονή περισσότερο από μια δεκαετία που εγγυάται ευχάριστη διαμονή κα ιαξέχαστες διακοπές. Στεγάζονται σε ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο και τα διαμερίσματά μας βρίσκονται στο ισόγειο και πρώτο όροφο.
Η επιχείρηση προσφέρει δίκλινα δωμάτια (διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια), τρίκλινα δωμάτια και δύο διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια το καθένα.Τα δύο υπνοδωμάτια διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογένειες. Όλα τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με νέα μπάνια και κουζίνες. Όλα ταδωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και έχουν πρόσβαση στο Internet.
Τα δωμάτια βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του χωριού και 500 μέτρα από την κεντρική παραλία του Νέου Μαρμαρά και σε μικρή απόσταση θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλές κοντινές παραλίες.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ANGELIKA ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ